KarjeraNaujienosKontaktai
Apie įmonęKarjeraNaujienosKontaktai

HISK privatumo politika

Naudojame slapukus, kurie užtikrina tinkamą svetainės veikimą, padeda pagerinti jūsų naršymą, suteikia geresnę patirtį ir rodo aktualesnį turinį. Pasirinkite, ar sutinkate su slapukų naudojimu.

Priimti visus slapukus
Atsisakyti
Visos naujienos
Infrastruktūra
2023-02-20

Vietoje nenaudojamų resursų – naujas ratinis ekskavatorius DOOSAN

Džiaugiamės pranešdami, kad prieš savaitę į mūsų kiemą įriedėjo naujas, ratinis ekskavatorius DOOSAN. Jo atsiradimo istorija – išties įdomi ir verta jūsų dėmesio.

Pernai kolegos iš skirtingų padalinių buvo įsitraukę į ypatingą iniciatyvą. Taikant „Lean 5S“ metodą, visuose regionuose buvo atrinkti mūsų veikloje vertės nebekuriantys resursai. Kolegos nuoširdžiai dirbo, įvertino atrinktus daiktus ir galvojo, kaip būtų galima juos tinkamai realizuoti. Panevėžio, Ukmergės, Utenos, Rokiškio kelių tiesimo mašinų padaliniai ir transporto darbų vykdymo padalinys atrado puikų sprendimo būdą: įmonės veiklai jau nebetinkamus daiktus parduoti aukciono būdu.  

Taip ir buvo padaryta! Iš viso buvo surinkta daugiau nei 300 tūkst. eurų, už kuriuos įsigijome naują, reikalingą daiktą – ratinį ekskavatorių DOOSAN. Tai yra vienas geriausių mechanizmų infrastruktūros darbų rinkoje. Jis pagerintas rotoriniu kaušu, ekskavatoriuje įmontuota ir 3D automatinio valdymo sistema.

Štai, kaip kartais mažiau gali virsti daugiau.