KarjeraNaujienosKontaktai
Apie įmonęKarjeraNaujienosKontaktai

HISK privatumo politika

Naudojame slapukus, kurie užtikrina tinkamą svetainės veikimą, padeda pagerinti jūsų naršymą, suteikia geresnę patirtį ir rodo aktualesnį turinį. Pasirinkite, ar sutinkate su slapukų naudojimu.

Priimti visus slapukus
Atsisakyti
Visos naujienos
Bendros
2023-09-04

Pokyčiai HISK valdyboje: Aivaras Čičelis keičia Mindaugą Jusių

AB HISK stebėtojų taryba rugsėjo 4 d. išrinko naują nepriklausomą valdybos narį Aivarą Čičelį. Jis keičia iki šiol šias pareigas ėjusį Mindaugą Jusių.

 

Investicijų valdymo ekspertas Mindaugas Jusius HISK valdybos nariu tapo 2021 metais. Sukaupęs didelę patirtį įmonių valdyme, pastarąjį laikotarpį jis reikšmingai prisidėjo prie bendrovėje įgyvendintų strateginių pokyčių. Toliau M. Jusius visą dėmesį skirs veiklai įmonėje „Investicijų valdymas „Prosperus“, kuri specializuojasi nekilnojamojo turto fondų valdymo srityje.

Naujasis nepriklausomas valdybos narys A. Čičelis yra finansų rinkos ir įmonių valdybų profesionalas. Šiuo metu jis užima kelias pozicijas: yra UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA) stebėtojų tarybos pirmininkės pavaduotojas, dirba „PRO BRO Group“ nepriklausomu valdybos nariu bei „BMI Executive Institute“ tarybos nariu. Prieš tai dirbo ilgamečiu SEB banko valdybos nariu.

„Esu dėkingas M. Jusiui už jo reikšmingą darbą prisidedant prie svarbių sprendimų strateginių pokyčių laikotarpiu. A. Čičelis prisijungia prie įmonės valdybos prasidedant naujam įmonės raidos etapui. Jo metu stiprinsime savo konkurencinį pranašumą rinkoje ir toliau efektyvinsime veiklą. Teigiamai vertinu A. Čičelio principinį požiūrį, kad valdybos nariai turėtų augti greičiau nei auga pačios įmonės. Tad neabejoju, kad jo sukaupta vadovavimo ir darbo įvairiose valdybose patirtis, noras augti ir entuziazmas padės įmonei bei jos darbuotojams šiame etape. Sieksime maksimaliai pasitelkti jo stipriąsias puses bei žinias tam, kad bendrovė tiesiausia trajektorija judėtų konkurencinio pranašumo link”, – teigia HISK valdybos pirmininkas Gvidas Drobužas.

A. Čičelis teigia, kad prisijungti prie HISK valdybos jį paskatino ne tik kryptinga įmonės veiklos strategija, ambicingi tikslai, bet ir vieninga komanda.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie HISK valdybos. Tai ilgą patirtį sukaupusi bendrovė, kuri ne tik kalba apie pokyčius, bet ir faktiškai juos įgyvendina. Jau esu susipažinęs su per paskutinius dvejus metus atliktais darbais ir rezultatais, tad pastebėjau kryptingą stiprios komandos įdirbį ir didžiulį progresą skaitmenizuojant veiklos procesus. Manau, kad aukštas skaitmenizacijos lygis neišvengiamas norint išlaikyti konkurencinį pranašumą. Esu tikras, kad manęs laukia įdomus darbas stiprioje ir ambicingoje komandoje“, – apie savo prisijungimą prie valdybos pasakoja A. Čičelis.

HISK valdyboje nepriklausomas narys renkamas nuo 2021 metų. Šiuo metu valdybą sudaro 5 nariai. Siekiant tvaraus vystymosi, bendrovė pildo savo komandą įvairiose srityse patirtį sukaupusiais profesionalais.

Strateginiai pokyčiai infrastruktūros statybos bendrovėje HISK prasidėjo prieš pustrečių metų. Viena didžiausių Lietuvoje infrastruktūros statybos bendrovių per šį laikotarpį modernizavo organizacijos valdyseną, pakeitė ilgametį pavadinimą, apjungė kelių statybos grupės įmones į vieną bendrovę, reorganizavo vidinę struktūrą, vykdė konkurencingumą didinančias vidines pertvarkas, centralizavo vykdomas funkcijas, sukūrė ir įdiegė skaitmenizuotą projektų valdymą, taip pat – „Lean 5S“ ir „Kaizen“ įrankius.