KarjeraNaujienosKontaktai
Apie įmonęKarjeraNaujienosKontaktai

HISK privatumo politika

Naudojame slapukus, kurie užtikrina tinkamą svetainės veikimą, padeda pagerinti jūsų naršymą, suteikia geresnę patirtį ir rodo aktualesnį turinį. Pasirinkite, ar sutinkate su slapukų naudojimu.

Priimti visus slapukus
Atsisakyti
Visos naujienos
Bendros
2023-07-26

HISK vadovu tapo R. Ziminski

AB „HISK“ valdyba liepos 26 d. naujuoju įmonės generaliniu direktoriumi paskyrė Robert Ziminski, lig šiol ėjusį tarptautinės grupės „PHH Group“ vykdomojo direktoriaus pareigas. Vadovo pareigose jis keičia reikalingus strateginius pokyčius įmonėje pradėjusį Rolandą Zabilevičių, kuris tęsia darbą įmonėje ir tampa „HISK“ pardavimų direktoriumi.

Strateginiai pokyčiai susisiekimo ir infrastruktūros statybos bendrovėje „HISK“ prasidėjo prieš pustrečių metų. Viena didžiausių Lietuvoje infrastruktūros statybos bendrovių per šį laikotarpį modernizavo organizacijos valdyseną, pakeitė ilgametį pavadinimą, apjungė kelių statybos grupės įmones į vieną bendrovę, reorganizavo vidinę struktūrą, vykdė konkurencingumą didinančias vidines pertvarkas, centralizavo vykdomas funkcijas, sukūrė ir įdiegė skaitmenizuotą projektų valdymą, taip pat – „Lean 5S“ ir „Kaizen“ įrankius.

„Pastarieji metai mūsų įmonei buvo išskirtiniai, įvyko daug pokyčių, kurie mūsų bendrovę tik sustiprino. Du su puse metų bendrovei vadovavęs R. Zabilevičius buvo pirmasis pradėjęs nelengvus, bet būtinus pokyčius įmonėje ir savo patirtimi reikšmingai prisidėjo prie vidinių ir išorinių pertvarkų. Džiaugiamės, kad jo profesionalumas ir toliau prisidės prie įmonės tikslų įgyvendinimo. R. Ziminski yra ilgametę vadovavimo patirtį sukaupęs ir puikius rezultatus pasiekęs profesionalas. Neabejojame, kad jo žinios, naujas požiūris bei glaudaus bendradarbiavimo su darbuotojais patirtis šiuo pokyčių etapu leis įgyvendinti dar ambicingesnius plėtros planus“, – teigia „HISK“ akcininkas ir valdybos pirmininkas Gvidas Drobužas.

Naujasis „HISK“ vadovas dalyvavo tiek išorinių ekspertų, tiek vidaus valdybos organizuojamoje atrankoje. R. Ziminski yra sukaupęs reikšmingą patirtį valdymo, operacijų ir pardavimų srityse. Daugiau kaip 6 metus jis užėmė vadovaujamas pareigas Baltijos šalyse pirmaujančioje e. prekybos kompanijoje. Prieš tai ilgą laiką dirbo bendrovės „Palink“, kuriai priklauso prekybos centrų „Iki“ tinklas, mažmeninės prekybos vadovu ir vykdomuoju direktoriumi. Patirtis kitose srityse įneš naujų įžvalgų infrastruktūros versle.

„HISK“ per kelerius metus įgyvendino teigiamus pokyčius: sustiprino tiek vidinę struktūrą, tiek išlaikė savo pozicijas rinkoje. Džiaugiuosi, kad galėsiu prisijungti prie šios profesionalų komandos, kartu tęsti darbuotojų įsitraukimo ir bendradarbiavimo klausimų sprendimą ir savo patirtimi prisidėti prie tolesnio įmonės konkurencinio pranašumo stiprinimo“, – sako naujasis „HISK“ vadovas R. Ziminski.

„HISK“ vykdo darbus Lietuvoje ir Latvijoje. Šiuo metu bendrovė baigia Vilainių tilto rekonstrukcijos darbus Kėdainiuose, rekonstruoja vieną avaringiausių Panevėžio sankryžų, atnaujina Smėlynės gatvę Panevėžyje, tiesia Kairių aplinkkelį prie Šiaulių, projektuoja Ukmergės pietvakarinį aplinkkelį bei rekonstruoja daugiau nei 14 km ilgio Daugailiai–Šlepečiai–Salakas kelio ruožą. Neseniai „HISK“  pradėjo „Via Baltica“ kelio prie Pasvalio 10 km ruožo remontą bei pietinio molo tako atnaujinimo darbus Klaipėdoje. Taip pat šiuo metu jau įgyvendinami trys iš keturių A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai magistralės rekonstrukcijos ruožų, kuriuos bendrovė suprojektavo.