KarjeraNaujienosKontaktai
Apie įmonęKarjeraNaujienosKontaktai

HISK privatumo politika

Naudojame slapukus, kurie užtikrina tinkamą svetainės veikimą, padeda pagerinti jūsų naršymą, suteikia geresnę patirtį ir rodo aktualesnį turinį. Pasirinkite, ar sutinkate su slapukų naudojimu.

Priimti visus slapukus
Atsisakyti
Visos naujienos
Infrastruktūra
2024-08-21

HISK įsidiegė pažangią voluojamo betono technologiją

HISK nuolat siekia diegti inovacijas, prisidėti prie tvarios infrastruktūros kūrimo ir pasiūlyti geriausius sprendimus savo klientams. Neseniai bendrovė įsidiegė voluojamo betono (angl. Roller-compacted concrete (RCC)) gamybos ir įrengimo technologiją, kuri sparčiai populiarėja tiek karinės infrastruktūros objektuose, tiek privačiame sektoriuje.  Dėl dangos gebėjimo atlaikyti itin dideles apkrovas ir jos įrengimo spartos, ši technologija ne tik pagerina statybos kokybę, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei mažesnes priežiūros sąnaudas.

Be to, HISK inžinierių komanda sumodeliavo ir sėkmingai pagamino specialų voluojamo betono mišinį. Svarbiausi aspektai, užtikrinantys šios technologijos sėkmę, yra kruopštus naudojamų užpildų ir rišiklių parinkimas bei tinkamas vandens kiekis mišinyje. Paklojus dangą, svarbu tiksliai ir laiku įrengti siūles, kad būtų išvengta įtrūkimų džiūvimo stadijoje.

Voluojamas betonas pasižymi ypač dideliu patvarumu, o ir „sensta“ lėčiau. Tinkamai jį paklojus, sumažėja įtrūkimų atsiradimo tikimybė bei priežiūros poreikis ir aišku ilgalaikės sąnaudos.

Ši technologija yra dar vienas žingsnis mūsų bendro tikslo link – kurti ilgaamžišką ir tvarią infrastruktūrą, kuri prisidėtų prie visuomenės gyvenimo kokybės gerinimo.